Werkgroep Missionaire Gemeente

De Werkgroep Missionaire Gemeente probeert voor het voetlicht te brengen wat ons als christenen/gemeenteleden rond de Bron bezielt, wat beleven in de kerk. Wij willen van de kerk een gastvrije en aantrekkelijke plaats maken, ook voor mensen die er voor het eerst komen. Er worden activiteiten georganiseerd die speciaal zijn gericht op een publiek dat niet (meer) met de kerk is verbonden. 

Voor vragen, nieuwe initiatieven en opmerkingen kunt u contact opnemen met Martin Wijnans, tel: 0172 476652 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Vieren de Bron

De werkgroep Vieren heeft tot taak de gang van zaken rond de kerkdien­sten in de Bron te coördineren en, waar mogelijk en nodig, inhoudelijk vorm te geven. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met de verantwoor­delijke wijkkerkenraad. Een bijzonder aandachtspunt van de werkgroep is het muzikale aspect van de liturgie.

Meer informatie is te vinden in het beleidsplan van de werkgroep.

Secretaris: Gerri Sepers email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">

 

Werkgroep Diaconaat

Voor de Bronwijk en de Goede Herderkerkwijk is er een gezamenlijke wijkdiaconie. Voorzitter is Vicky van Dok (GHK) en secretaris Aart van der Kuijl (de Bron) tel: 0172 415128 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie zie bij Omzien naar elkaar - Diaconie op deze website. 

Werkgroep Jeugd

De werkgroep Jeugd is verantwoordelijk voor de coördinatie van het jeugdwerk en fungeert als overkoepelend orgaan. Heb je ergens vragen over of heb je opmerkingen, neem dan contact op met leden van de werkgroep Jeugd. Zij kunnen je verder helpen.

Voorzitter: Kirsten Bruijnes, tel. 414023, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: IJsbrand Eilers, tel. 491871, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Cees-Jan van Leeuwen, tel. 419900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden: Elsbeth van Viegen