Jaarrekening 2019 met toelichting beschikbaar

Het College van Kerkrentmeesters (CvK) van de wijkgemeente Goede Bron heeft een samenvatting van de jaarrekening 2019 met toelichting beschikbaar gesteld als bijlage bij de zondagsbrief van 31 mei. Heeft u deze bijlage niet ontvangen dan kunt u die alsnog opvragen bij de penningmeester Paul Kapteyn via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
In de week van 8 tot en met 13 juni kunt u via dit emailadres ook vragen stellen over deze goedgekeurde jaarrekening. 

Zeilkamp september 2020 nog onzeker

In Januari zijn wij als stuurgroep voor het zeilkamp 2020 voor alle jongeren uit de Lichtkring, Goede Bron en de Maranathakerk al weer bij elkaar geweest en hebben we een kampeerboerderij en valken gereserveerd voor het weekend van 4,5 en 6 September. Maar ja…….het is inmiddels allemaal anders. We kunnen op dit moment niet met elkaar naar de kerk, elkaar ontmoeten is lastig en om te zeilen met een afstand tussen elkaar van 1,5m zijn valken toch echt te klein. Aan de andere kant: alle maatregelen worden inmiddels wat versoepeld en misschien kan er in september al weer veel meer. Daarom willen wij nu nog geen beslissing nemen of we wel of niet gaan zeilen.
Begin juli komen wij als stuurgroep opnieuw bij elkaar en bespreken we wat er in wel en niet kan en zullen wij iedereen informeren. Als het even kan vragen wij jullie dan om in te schrijven voor het kamp en gezellig met ons mee te gaan, als blijkt dat het kamp niet door kan gaan, dan schuiven we de reservering voor het kamphuis en de valken gewoon door naar 2021 en gaan we dan weer met z’n allen op pad.
Wordt vervolgd en tot die tijd: zorg goed voor elkaar! Ahoy, Sjoerd, Jurjen, John, Rob en Peter

Nacht zonder dak geslaagd

Een grote groep jongeren van Goede Bron en Lichtkring heeft een geweldige Nacht Zonder Dak meegemaakt! Een impressie is te vinden op youtube.com zoekveld kerkradio de Bron. We laten ons sponsoren om geld in te zamelen voor het Corona Noodhulpfonds van Tear. Voor mensen in arme gebieden is honger een groot gevaar. Doordat ze binnen moeten blijven, kunnen ze geen geld verdienen. Tear schiet hen te hulp en wij helpen hen daarbij. Helpt u ons helpen? U kunt nog steeds uw gift overmaken op het rekening nummer van de ZWO, Rabobank NL 28 RABO 0391 6880 73 t.n.v.ZWO prot. Gem. Alphen aan den Rijn tbv Nacht Zonder Dak. 

Pinkstercollecte - Help een stille coronaramp voorkomen

Corona: een ramp van ongekende omvang. In veel landen in bijvoorbeeld Azië en Afrika lijkt het aantal besmettingen beperkt. Tegelijkertijd voltrekt zich hier een ramp die nog veel grotere gevolgen kan hebben. Door de verplichte lockdowns hebben mensen geen werk, geen inkomen, geen eten. Er is onvoldoende gezondheidszorg. Ziekte, honger en dood dreigen. Kerken staan op zodat mensen niet omkomen. Door uw bijdrage aan de collecte op Pinksterzondag helpt u mee om deze stille coronaramp te voorkomen.
Van harte aanbevolen!
Werkgroep - ZWO