Jeugd- en gezinsdienst 7 maart 10.00 uur

Livestream vanuit de Goede Herderkerk ; na afloop inloop in de kerk. 
Derde zondag van de Veertigdagentijd
Ik was een vreemdeling en jullie namen mij op’, Mattheüs 25:35. Dit is het derde werk van barmhartigheid. Hoe gaan we om met iets of iemand die ons vreemd is? Wat betekent dat woord ‘vreemd’? We lezen deze zondag ook Johannes 2:13-22. Jezus maakt de tempel schoon. Hij gaat daar tekeer op een manier die we van hem niet gewend zijn. Is dat vreemd? Wat is er vreemd aan? Hoe komt dat? Ik heb ook gevraagd om ‘input’ van jongeren voor deze dienst. Wat vinden zij vreemd, wie is vreemd en hoe komt dat? Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat iets of iemand niet meer vreemd voor je is? Heel veel vragen waar we nu al over kunnen nadenken.
Voorganger: ds. Paul van Dijk 

Ramen gevraagd voor de paaswandeling

Van Palmzondag tot en met 2e Paasdag organiseren de Parochie Heilige Thomas en PKN gemeente Goede Bron een paaswandeling voor het gezin. Door de posters te volgen, puzzelen gezinnen het paasverhaal bij elkaar.
Om dit mogelijk te maken zoeken we ramen van mensen die bereid zijn om vanaf zondag 28 maart tot en met maandag 5 april een poster op te hangen. U hoeft niet thuis te blijven. Mensen kunnen voorbij lopen, de code scannen, het verhaal via hun mobiele telefoon aan de kinderen laten horen en doorlopen.

Rooster kerkdiensten tijdens lockdown

In verband met afgekondigde lockdown zullen we in deze periode steeds een dienst houden, waarbij geen kerkgangers aanwezig zijn. De kerkdiensten zijn via de livestream in beeld en geluid te volgen:
Livestream van uit de Bron 
Livestream van uit de Goede Herderkerk

Rooster periode t/m 28 maart 
Zo. 7 mrt.  GHK 10:00 u. ds. P. van Dijk Jeugd- en gezinsdienst
Zo. 14 mrt. Bron 9.30 u. ds. M.J.T. Burema met Heilig Avondmaal
Zo. 21 mrt. Bron 9.30 u. ds. H. Kamphuis ontmoetingsdienst
Zo. 28 mrt. Bron 9.30 u. ds. M.J.T. Burema Palmzondag
Zo. 28 mrt. GHK 19.00 u. Werkgroep Vieren Passiedienst