Inleveren producten voedselbank: 18 augustus

Op zondag 18 augustus vindt voorafgaand aan de kerkdienst in de Bron (9.30 uur) weer de inzameling plaats voor de voedselbank: alle houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten, was- en schoonmaakmiddelen zijn welkom. 
Doneert u liever geld, dan kunt u dit afgeven aan degenen die de producten inzamelen. Zij zullen zorgen dat uw financiële donatie ook bij de voedselbank terechtkomt.

Startzondag Goede Bron 8 september

Op 8 september zullen we het nieuwe seizoen als één gemeente beginnen met een gezamenlijke kerkdienst in De Bron (aanvang 9:30 uur). Het belooft een mooie viering te worden met veel muzikale medewerking. Na afloop van de viering en aansluitend een kopje koffie/thee met iets lekkers gaan we naar de Goede Herderkerk waar om 11:25 uur het startsein wordt gegeven voor verschillende workshops (zie hieronder).  

Na deze workshops wordt er om 12:30 uur een heerlijke lunch geserveerd én om 13:15 uur sluiten we deze Startzondag af met een korte viering.
Via een informatie/invulblad dat wordt uitgedeeld na de kerkdienst kunt u zich aanmelden voor de lunch en een voorkeur opgeven voor deelname aan één van de workshop. Dit informatieblad kunt u ook hier downloaden en ingevuld insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdienst de Bron 18 augustus 9.30 uur

Gezamenlijke dienst voor wijkgemeente Goede Bron
Voorganger ds. Herma Kamphuis
Soms kom je tijdens de voorbereiding van de dienst woorden te denken geven en die de lezingen van de zondag in perspectief zetten. We lezen vanmorgen uit het boek Jeremia 23:23-29, waarin tekeer wordt gegaan tegen de valse profeten. Uit het evangelie naar Lucas (12: 49-56) klinken ongekend harde woorden over vuur en verdeeldheid. Onderstaande woorden zetten ze in perspectief:

Hij had het over vuur
als Hij zijn Kerk bedoelde.
Een vuur waaromheen
verkleumde mensen
kunnen samenkomen
om zich te warmen,
om elkaars gezicht te zien,
om niet alleen te zijn
in de nacht.

Kerkdienst Driehoorne 18 aug19.00 uur

Voorganger Drs. Hannah Postma-Looije
We lezen uit 1 kronieken 4: 9 en 10. Het gaat hier over Jabes een man die niet bekend staat om wat hij deed, maar om wat hij bad.
Verder lezen we uit Lucas 10: 17 - 22 over de terugkeer van de tweeënzeventig die door Jezus uitgezonden waren.

Gezamenlijke vieringen augustus in de Bron

De gezamenlijke vieringen van de WIJKGEMEENTE GOEDE BRON zijn in agustus in de Bron (t/m zondag 25 augustus), aanvangstijd 9.30 uur. Heeft u vanuit de Goede Herderkerk vervoer nodig dan kunt u contact opnemen met mw. Annie van Dam. 

Gewijzigde openingstijden kerkelijk bureau

De openingstijden van het kerkelijk bureau zijn de komende weken gewijzigd. Kijk voor meer informatie in de zondagsbrief. 

Samenvatting gemeenteberaden mei 2019 beschikbaar

Zoals toegezegd op de gemeenteberaden van 20 en 21 mei, geven we u hierbij een samenvatting van de gemaakte opmerkingen en reacties. Dit betreft de opmerkingen op de gemeenteberaden zelf, maar ook de reacties, die we ontvangen hebben via de mail. De samenvatting kunt u hier downloaden. 
U kunt, indien gewenst, een totaalbestand opvragen bij een van de onderstaande stuurgroepleden. Hierin staan alle ontvangen reacties onder elkaar gezet. Dat sturen we het liefst digitaal toe, omdat dit een omvangrijk bestand betreft. 
Namens de stuurgroep: 
Wim Debets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Dirk Tack (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voorzitters kerkenraad