TOP-2000 RELICAFÉ

Muzikaal eindejaarsevenement van de Bron en Lichtkring
Luisteren en meezingen met Top2000-liederen, livemuziek van een combiband uit diverse kerken, kletsen, terugblikken en vooruitkijken. En … de eersteTop2000-quiz. Dat zijn de ingrediënten voor het eindejaarsevenement dat de Bron en de Lichtkring dit jaar weer organiseren.
Dit relicafé staat in het teken van ‘Wat is jouw verhaal?’ In de muziek en in de gesprekjes met gasten. De jongeren van de Tanzaniareis vertellen hun verhaal en verkopen iets lekkers voor het goede doel. 
Locatie: Zalencentrum de Bron, Troubadourweg 2, Alphen aan den Rijn

Excursie Boeddha-tentoonstelling Amsterdam

Op dit moment is er in de Nieuwe Kerk aan de Dam in Amsterdam een expositie over het leven van Boeddha:Ruim zestig kunstwerken, eeuwenoud en modern, komen spectaculair bijeen in de wintertentoonstelling. Uit verhalen van bezoekers vernemen we dat het zeer de moeite waard is. De excursie wordt georganiseerd door het platform van `de Bloeiers` en vindt plaats op zaterdag 15 december (gewijzigde datum).   

Kerstpakkettenactie 2018

Tanzania project: kookboek actie

Habari!
Kent u ons nog? Wij zijn een groep van 20 gezellige jongeren uit 3 Alphense kerken die in de zomer van 2019 twee weken de handen uit de mouwen gaan steken in Tanzania. In de afgelopen twee maanden hebben we heerlijke taartpunten verkocht, waar we een zeer mooi bedrag mee hebben opgehaald.
Uiteraard zijn wij nog niet klaar met het inzamelen van geld en hebben we een overvloed aan mooie acties op de agenda staan. Zo gaan wij een echt kookboek uitgeven dat helemaal is samengesteld vóór en dóór kerkleden. Hier hebben wij natuurlijk wel uw hulp nodig!

Koffiemiddag voor ouderen in het Trefpunt

Elke 2e vrijdag van de maand is er een koffiemiddag voor ouderen, georganiseerd door TOM-in-de-buurt, tussen 14.00 en 16.00 in het Trefpunt, Toermalijnstraat 1. Deze middagen staan in het teken van ontmoeting met
bekende en nieuwe contacten in onze buurt. Kom gezellig een keer een kopje koffie/thee bij ons drinken.
Het is gratis en zonder aanmelding. U bent van harte welkom. Doen !!