Tofhe is voor jou!

Tofhé is een christelijke tienerclub die elke twee weken bij elkaar komen om samen een activiteit te doen.
Naast de traditionele activiteiten zoals Nieuwjaars duik, kerstgourmet en de slotactiviteit van het seizoen, organiseert de enthousiaste leiding samen met de tieners activiteiten die deel uitmaken van hun belevingswereld.

Het geloof staat bij Tofhé niet op de voorgrond tijdens de activiteit, maar maakt onderdeel uit van het geheel. Vooral in het omgaan met elkaar vinden wij de christelijke waarden en normen terug.
Van de tieners wordt naast het bedenken van activiteiten, ook verwacht dat zij, ieder vanuit zijn eigen mogelijkheid, verantwoordelijk zijn voor het slagen van de activiteit en de avond.
Het lidmaatschap kost €20 per seizoen. Hiervoor krijg je veel gezelligheid, veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om te ontdekken waar je goed in bent.

Namens de toffe leiding,
Emily, Leo en IJsbrand

Meestal zijn de activiteiten op vrijdagavond in de Rotonde van de Bron. Troubadourweg 2, Alphen.

Nog geen lid van Tofhé? Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Kom gerust eens langs.
Meedoen? Vragen? Mail met Leo Mulder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of IJsbrand Eilers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.