Jeugdkerk - elke maand voor jou!


Jeugdkerk..?
Elke eerste zondag van de maand is er om half tien jeugdkerk in de rotonde, in de Bron. Dit is een soort jeugddienst voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. We komen gezellig bij elkaar om te praten over een onderwerp uit de bijbel. We beginnen vaak met een voorstelrondje waarbij je een vraag mag beantwoorden omtrent het onderwerp van deze jeugdkerk. Daarna zingen we een lied om vervolgens het onderwerp in te leiden. Hierna gaan we in groepjes uit elkaar om door te praten over dit onderwerp. Voorbeelden van onderwerp zijn de tien geboden; jij & je geloof en jij & je omgeving. Hoe denk jij erover? Hoe is dat bij jouw? Vragen die naar voren kunnen komen wanneer we in de kleine groepjes zitten. We sluiten de jeugdkerk af door weer samen bij elkaar te komen en de voorbeden te doen. De jeugd kan hierin zijn of haar punt kwijt, iets uit de actualitieit of iets persoonlijks, alles mag! We sluiten de voorbeden gezamenlijk af met het Onze Vader! Zo ziet een gemiddelde jeugdkerk er ongeveer uit. Natuurlijk drinken we na afloop altijd gezellig limonade en is er tijd om bij te kletsen.
We hopen hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan de jeugd en haar geloof.
Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom een keertje te komen kijken!

Heb je een goed onderwerpen?
Wanneer je denkt een goed onderwerp te hebben voor een eerstvolgende jeugdkerk, laat het ons gerust weten! Wij vinden het erg fijn als jullie zelf ook met onderwerpen komen. En je mag natuurlijk mee helpen met de voorbereiding hiervan (als je wilt!).
Het gaat om jullie, dus jullie moeten het naar je zin hebben!

De leiding:
Wim Wiesmeijer
Wilrieke Wildeman
Kirsten Bruijnes
Hester Tack
Jan Frouws
Carolien Verduijn

Ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mail gerust!