Wie wil meedoen aan Kerstspel?

Welke basisschoolkinderen willen meedoen aan het kerstspel? Dit jaar spelen we het kerstspel in een moderne setting samen met de jongeren van te voren na en nemen het als film op. Tijdens de gezinsdienst zal deze film verweven in de dienst te zien zijn. Het thema is : Zoek het Licht!

Opgeven kan tot en met zondag 6 december. Graag een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ramen gevraagd voor posters kerstwandeling

Kerstwandeling Zoek het Licht
Vanaf vrijdag 18 december willen we een kerstwandeling uitzetten voor kinderen van de basisschool. Dat doen we door de wandeling weer te geven op posters. Deze posters worden door de hele Goede Bronwijk opgehangen zodat de wandeling in diverse delen van de Goede Bronwijk gelopen kan worden. Stelt u uw raam/ voordeur beschikbaar? Graag een bericht naar monique.bergsma@ kpnmail.nl
Alvast hartelijk dank, Paula Mulder, Kirsten Bruijnes en Monique Bergsma

Oproep voor lopers actie Kerk/ZWO-balans 2021

Van 16 tot 30 januari volgend jaar is onze jaarlijkse actie Kerkbalans en ZWO-balans.
Er zijn 120 mensen nodig voor het bezorgen, ophalen en inleveren van de enveloppen maximaal 15 adressen in uw buurt. Helpt u mee?
U kunt een mailtje met uw aanmelding sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doet u dit dan vóór 1 december. 

Live uitzendingen vieringen de Bron en Goede Herderkerk

Op 1 november zijn we gestart met het live uitzenden van de vieringen in de Bron. De uitzending kunt u hier vinden. 
De vieringen vanuit de Goede Herderkerk zijn vanaf 8 november live te bekijken en te beluisteren. De uitzending kunt u hier vinden.  
De vieringen zijn ook op een later tijdstip te bekijken. 
Als u de vieringen online volgt kunt u meedoen aan de collecten door een bijdrage over te maken naar rekening NL 60 INGB 000 0127 174 t.n.v. CVK PROT. GEM. Alphen aan den Rijn O/R o.v.v. collecte zondag .... 

Aanmeldsysteem kerkdiensten

Voor het bijwonen van de kerkdienst in de Bron (aanvang 9.30 uur) en in de Goede Herderkerk (aanvang 10.00 uur) moet u zich opgeven uiterlijk de voorafgaande vrijdag voor 20.00 uur! Let daarbij op de groepsindeling. U vermeldt uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen.
Aanmelden kan door een email te sturen of telefonisch: