[ZWO] Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking

In onze gemeente Goede Bron is een ZWO-groep actief. ZWO staat voor Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking. Zie voor verdere uitleg 'Wat betekent ZWO'.

De activiteiten van ZWO op deze drie terreinen zijn voornamelijk, maar niet uitsluitend, internationaal gericht. De ZWO groep zamelt niet alleen geld in, maar werkt ook aan bewustwording binnen de eigen gemeente. Zij zoekt daarbij aansluiting bij de activiteiten van Kerk in Actie.
Concrete activiteiten kunt u vinden bij 'Wat doet ZWO'.

ZWO geeft jaarlijks aandacht aan meerdere projecten. Daarbij wordt contact gehouden met de belanghebbenden van het project en informatie over de voortgang gedeeld met de eigen gemeente. Kijk bij 'Projecten van ZWO' voor meer informatie.

Financiering
De activiteiten van ZWO worden gefinancierd via collectes tijdens kerkdiensten, meestal voor nader omschreven activiteiten of projecten, en uit de toezeggingen van gemeenteleden aan de jaarlijkse ZWO-Balans. Een gift storten kan natuurlijk ook op rekeningnummer NL76 INGB0000313805, t.n.v. ZWO Prot Gem Alphen a/d Rijn-O/R.

Contactpersonen:

Voorzitter: Dhr. J. Jaspers, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester: Dhr. P. van der Meer
Secretaris, Mw. H. van Hemmen, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Leden: Anneke van Egdom, Wilma Kranenburg en Marieke Roggeveen