Kerkdiensten

Zie voor de gevolgen van de coronamaatregelen op het houden van kerkdiensten de actuele informatie elders op de website.  

Klik hier voor het rooster van de diensten in de Kerkgebouwen:

  • de Bron, Troubadourweg 2
  • Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 16
  • Driehoorne, Uranusstraat 

Nagesprek na de kerkdienst 1 augustus

Nu we weer met een redelijk aantal gemeenteleden op zondag kunnen samenkomen in gezamenlijke diensten, bestaat er de mogelijkheid om, na afloop van de dienst, in kleine groepjes bij elkaar gaan zitten. Dit om vervolgens met elkaar van gedachten te wisselen over hoe we binnen onze ene wijkgemeente meer naar elkaar kunnen toegroeien. Omdat het gaat om groepjes van maximaal vijf gemeenteleden, nodigen wij na afloop van de dienst per zondag ca. 30 gemeenteleden uit om aan deze gesprekken deel te nemen. Het gaat per sessie om maximaal 45 minuten. Herma zal na afloop van de eredienst op 1 augustus een nadere toelichting geven op de gang van zaken.

Aanmeldsysteem kerkdiensten

In de Bron en de Goede herderkerk zijn 120 kerkgangers welkom. Voor het bijwonen van de kerkdienst in de Bron (aanvang 9.30 uur) en in de Goede Herderkerk (aanvang 10.00 uur) moet u zich opgeven uiterlijk de voorafgaande vrijdag voor 20.00 uur! U vermeldt uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen. Zie voor de aanmeldingsgegevens hieronder.

Viering GHK 1 aug 10.00 uur

Viering Driehoorne 25 juli 19.00 uur

Voor deze viering dient u zich aan te melden. 
De lezing is voor velen een primeur: Psalm 139 in de herziene vertaling, die in oktober het daglicht gaat zien!
Iets over de achtergrond, veel over wat Psalm 139 bij velen oproept: Gij, Heer, kent mij! In deze dienst zijn er enkele voorzangers, maar de gemeente zal ook enkele liederen meezingen. Zo spelen we extra op safe!
V oorganger Ds. Jan Hulzebosch

Voorbeden aanvragen via de mail

Nu we niet naar de kerk kunnen komen voor de vieringen is het voorbedenboek niet bruikbaar. Wilt u als gemeentelid een voorbede opgeven dan kunt u die nu doorgeven via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit mailadres is gekoppeld aan de mailadressen van onze eigen drie voorgangers. 

Rooster kerkdiensten

Zondag 18 juli begingt het zomerregime voor de kerkdiensten. Dat wil zeggen zondag 18 t/m zondag 8 augustus is de kerkdienst in de Goede herderkerk en zondag 15 augustus t/m zondag 5 september in de Bron. Aanvang van deze kerkdiensten is 10.00 uur. Op aanmelding kunnen 120 mensen deze kerkdiensten bezoeken. 
Daarnaast is er tweewekelijks een kerdienst in gebouw Driehoorne (aanvang 19.00 uur).
Bekijk hier het rooster van de kerkdiensten in deze periode. 

Collecte-bijdragen via bankoverschrijving

Voor de collectes kunt u (blijven) bijdragen via CVK PROT GEM Alphen aan den RIJN O/R: IBAN: NL 60 INGB 0000 127 174 o.v.v. collectes ...datum aangeven.