Ramen gevraagd voor de paaswandeling

Van Palmzondag tot en met 2e Paasdag organiseren de Parochie Heilige Thomas en PKN gemeente Goede Bron een paaswandeling voor het gezin. Door de posters te volgen, puzzelen gezinnen het paasverhaal bij elkaar.
Om dit mogelijk te maken zoeken we ramen van mensen die bereid zijn om vanaf zondag 28 maart tot en met maandag 5 april een poster op te hangen. U hoeft niet thuis te blijven. Mensen kunnen voorbij lopen, de code scannen, het verhaal via hun mobiele telefoon aan de kinderen laten horen en doorlopen.

Voortgang jeugdwerk in coronatijd

Iedere maand komen de jongeren van de Goede Bron op zondagavond bij elkaar. Toen de scholen de deuren sloten, ging ook de Reconnectgroep digitaal. Dat leverde in december een digitale escaperoom over een ikoon van Maria op. In digitale teams moesten ze samenwerken. En dat valt niet mee als je, net als Zacharias, een boodschap moet doorgeven maar niet kan praten aan iemand die niet kan horen en zien. Het was een super gezellige avond!
In januari hebben we het gesprek met elkaar gevoerd over Stay Connected, met wie blijf je verbonden en waarom.
Eind februari hebben we gebruik gemaakt van de versoepelingen die de overheid heeft geboden om jongeren weer op een veilige manier bij elkaar te laten komen. Vanuit de PKN is daarvoor een heldere richtlijn afgegeven.

Gewijzigd emailadres zondagsbrief

Het emailadres van de zondagsbrief is voorlopig gewijzigd in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Berichten kunnen steeds worden aangeleverd tot woensdagmiddag 17.00 uur. 

Mediteren in oecumenische meditatiegroep

We mediteren op woensdagavond om 19.00 uur in de Bidkapel in kerkelijk centrum ‘De Bron’, Troubadourweg 2, Alphen aan den Rijn (onder voorbehoud van geldende coronamaatregelen). 

Samen stil zijn, gedachten, piekeren, onrust achter je laten. Je toevertrouwen aan de Eeuwige. Wilt u kennis maken met deze gebedsvorm? Dan bent u van harte welkom. In verband met een corona veilige indeling graag vooraf aanmelden.
Voor aanmelding en info kunt u mailen of bellen naar Klazien Hamelink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0172 – 437 342

 

Hulpwebsite: nietalleen.nl

Wij leven mee met alle mensen die getroffen worden door het coronavirus en hulp nodig hebben. De diaconie heeft zich daarom aangemeld voor de website www.nietalleen.nl , een initiatief van PKN-Kerk in Actie om contacten te leggen tussen hulpvraag en -aanbod. Als u zelf hulp nodig heeft kunt u uw hulpvraag kwijt op deze website of bellen naar 0800-1322