Verslag gemeenteberaden beschikbaar

Verslag gemeenteberaden: Het verslag van de vier gemeenteberaden, die begin juli zijn gehouden, is gereed. Het bevat een samenvatting van de gegeven presentatie, de vragen die gesteld zijn met de bijbehorende reacties en de diverse gemaakte opmerkingen. Ook de reacties, die naderhand via de mail zijn binnengekomen, zijn er in verwerkt.
Het verslag is eind augustus als bijlage bij de zondagsbrief naar alle e-mailadressen gestuurd.  Als u, om welke reden dan ook, geen verslag ontvangt kunt u het alsnog bij ons aanvragen. Mocht het verslag vragen of reacties oproepen: Prima! Wilt u die dan ons doorgeven? 
Dirk Tack (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Wim Debets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Expositie 'In vuur en vlam' Bodegraven

Van 6 september t/m 25 oktober 2020 bent u van harte welkom bij een bijzondere expositie: ‘In vuur en Vlam’.  
De 16 kunstenaars die in 2021 meedoen aan Feest van de Geest in het Groene Hart zullen enkele van hun werken exposeren in het Evertshuis. Deze kunstenaars zouden een speciaal werk maken om in één van de deelnemende kerken te exposeren van Hemelvaart tot Pinksteren 2020.
Door het coronavirus kon dit helaas niet doorgaan en is er besloten het evenement te verplaatsen naar Pinksteren 2021. Dan zullen zij hun unieke kunstwerk alsnog exposeren.
De werken die zij nu in het Evertshuis exposeren hebben een relatie met Feest van de Geest.
Bent u nieuwsgierig naar de stijl van de kunstenaars? Bezoek dan de expositie in het Evertshuis, Julianastraat 4 2411 CV te Bodegraven. Het Evertshuis is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens theatervoorstellingen. Kijk ook op https://www.feestvandegeest-groenehart.nl

Wandeling Pilgrim Fathers Leiden

Op zaterdag 10 oktober om 14 uur starten we in Leiden met de wandeling langs bekende plaatsen waar de voetstappen van de Pilgrim Fathers liggen. In de hoop en de verwachting om het leven vorm te kunnen blijven geven naar de letter van de Bijbel heeft een groep engelse protestanten 11 jaar in Leiden gewoond voor zij naar Amerika vertrokken. Zij worden genoemd als de founding fathers van het witte Amerika. Onderweg kunnen we elkaar de vraag stellen: ‘wat heb jij over voor je geloof?’ Of ‘wat betekent vrijheid als je de ander jouw geloof, jouw gewoontes oplegt?’
Duur: ongeveer 90 minuten
Opgeven kan bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten: geen
Monique Bergsma en Kees Harteveld

Lezersonderzoek Kleurrijk


Het eerste seizoen van Kleurrijk zit erop. Wij zijn tevreden, maar bent u dat ook? Wij horen het graag via de antwoorden op ons lezersonderzoek. Doet u ook mee? Het lezersonderzoek kunt u bereiken via deze link. Alvast bedankt!
De redactie van Kleurrijk
Marina, Nelleke, Rolf, Piet, Paul en André 

Hulpwebsite: nietalleen.nl

Wij leven mee met alle mensen die getroffen worden door het coronavirus en hulp nodig hebben. De diaconie heeft zich daarom aangemeld voor de website www.nietalleen.nl , een initiatief van PKN-Kerk in Actie om contacten te leggen tussen hulpvraag en -aanbod. Als u zelf hulp nodig heeft kunt u uw hulpvraag kwijt op deze website of bellen naar 0800-1322