Save the date: golfsurfen!

Durf jij de woeste golven van de Noordzee te trotseren? Ben je ouder dan 8 jaar en heb je zwemdiploma A? En ga jij de uitdaging aan om in één middag te leren golfsurfen? Op zondag 23 juni 2019 gaan we met de jeugd van Goede Bron met elkaar een middag golfsurfen. We vertrekken om 12.00 uur bij de Bron en zijn rond 17.00 uur terug. Dit mag je niet missen! Meld je voor 1 juni 2019 aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en neem je zwemkleding mee. Op het strand krijg je een wetsuit, waardoor je het niet koud krijgt. We vragen een eigen bijdrage van € 12,50.

Hé, eet je mee? – Jeugdberaad 20 mei 2019

Op maandag 20 mei 2019 zijn alle kinderen, tieners en jongeren van harte welkom voor het jeugdberaad in de Goede Herderkerk. We gaan met elkaar eten en tijdens de maaltijd gaan we in gesprek over de toekomst van onze kerk. Van welke kerkdienst word jij blij? Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen als jeugd? Oftewel: lekker basic.
We beginnen om 18.30 uur en het duurt tot 20.00 uur. Daarna mag je aansluiten bij het gemeenteberaad dat om 20.00 uur begint. Laat het even weten, zodat we genoeg eten hebben.
Martijn de Jong

Gemeenteberaad Goede Bron

Via een gemeenteberaad in mei willen we u informeren over verschillende actuele én toekomstige zaken die in onze wijkgemeente Goede Bron spelen. Er zijn drie bijeenkomsten om zoveel mogelijk gemeenteleden in de gelegenheid te stellen aan dit gemeenteberaad deel te nemen. De geplande data zijn:
-maandag 20 mei van 15:30 uur – 17:30 uur in De Goede Herderkerk
-maandag 20 mei van 20:00 uur - 22:00 uur in De Goede Herderkerk
-dinsdag 21 mei van 20:00 uur – 22:00 uur in De Bron .
U bent van harte welkom om mee te denken én mee te praten. 
De kerkenraad. 

Inleveren producten voedselbank: 19 mei

Op zondag 19 mei vindt weer de inzameling plaats voor de voedselbank: alle houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten, was- en schoonmaakmiddelen zijn welkom.
Doneert u liever geld, dan kunt u dit afgeven aan degenen die de producten inzamelen. Zij zullen zorgen dat uw financiële donatie ook bij de voedselbank terechtkomt.

Koffiemiddag voor ouderen in het Trefpunt

Elke 2e vrijdag van de maand is er een koffiemiddag voor ouderen, georganiseerd door TOM-in-de-buurt, tussen 14.00 en 16.00 in het Trefpunt, Toermalijnstraat 1. Deze middagen staan in het teken van ontmoeting met
bekende en nieuwe contacten in onze buurt. Kom gezellig een keer een kopje koffie/thee bij ons drinken.
Het is gratis en zonder aanmelding. U bent van harte welkom. Doen !!