Actie Vul een vakantietas

Wist u dat 1 op de 9 kinderen in Nederland in armoede leeft? Helaas is dat het geval en zijn veel mensen afhankelijk van de voedselbank. Ook in Alphen aan den Rijn zijn veel gezinnen hiervan afhankelijk en kunnen niet op vakantie. Voor de kinderen van die gezinnen is er de vakantietas. Een tas vol met leuke spulletjes waar de kinderen in de vakantie veel plezier aan zullen beleven.
Hiervoor roepen we de hulp van u in, gemeenteleden van Goede Bron.
De tasjes hebben we al gekocht. Die moeten nog gevuld worden. Aan u de vraag of u ons hierbij wilt helpen. Dit gaat als volgt: Op zondag 28 juni en 5 juli, wanneer er weer (in beperkte mate) Kerkdiensten gehouden worden, staan Nieske in de Bron en Gerda in de Goede Herderkerk bij de uitgang met de tasjes. In het tasje vindt u een briefje met voorbeelden wat u in de tas kan doen. Aan de tas hangt een label of het voor een jongen of meisje is en voor welke leeftijd. Zelf kunt u een kaartje in de tas doen met een persoonlijke boodschap voor degene waar u de tas voor vult. Inleveren kan op zondag 5 en 12 juli. Wij zorgen ervoor dat de tassen bij de voedselbank terecht komen en vanuit daar bij de kinderen.

 

In de tas komen ook diverse bonnen zoals een bezoek aan Avifauna, Stichting “Help elkaar Helpen” die “groot” speelgoed en puzzels doneert, Buurten & Zo waar men terecht kan voor een hapje een drankje. Maar we willen heel graag nog meer voor de kinderen doen via dit leuke project. Om dit te kunnen bekostigen vragen we een donatie. Dit kunt u overmaken op IBAN-nummer: NL60 RABO 0391 7058 30 t.n.v. Prot.Gem.Alphen aan den Rijn o.v.v. Vakantietas. Namens de kinderen alvast heel hartelijk dank!
Er zijn ongeveer 100 tasjes te vullen. Dus als het kan, neem er eentje mee!
Komt u niet naar de Kerk maar wilt u wel een tasje vullen? Geen probleem. Neem in dat geval even contact op met Gerda (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0652066834) of Nieske (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0641453440).
We rekenen op uw hulp! Nieske en Gerda