Collectebonnen

 


Een groeiende groep gemeenteleden van de Bron en de Goede Herderkerk maakt gebruik van de mogelijkheid om collectebonnen in de zondagse collectezak te laten verdwijnen. Door het gebruik hiervan kunt u immers voor de fiscus aantonen dat u dat bedrag aan de kerk hebt gegeven en het als zodanig als aftrekpost gebruiken bij het invullen van uw jaarlijkse aangifte.

Hoe komt u in het bezit van deze bonnen? Momenteel hebben we vier soorten kaarten. Kaarten van € 5, € 10, € 15 en € 20. Op iedere kaart zitten twintig bonnetjes: Op een kaart van € 5 twintig bonnetjes van € 0,25, op een kaart van € 10 twintig bonnetjes van € 0,50 enz.
U maakt zelf een keus, bijv. vier kaarten van € 10 en twee van € 15, is samen € 70. Op uw overschrijvingskaart vult u dit bedrag in naast het rekeningnummer NL65INGB0003456900 t.n.v. CvK Prot Gem Alphen a/d Rijn-O/R inzake collectebonnen te Alphen a/d Rijn. Bij de opmerkingen zet u 4x € 10 en 2x € 15. Vermeld a.u.b. ook uw adres! Zodra uw bijschrijving is ontvangen, worden de bonnen bij u thuis bezorgd.
De bovenste strook dient u als bewijs voor de belastingdienst te bewaren.
De collectebonnen worden beheerd door Rolf Vermeer, Koningsmantel 12, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel 413318.