Nieuws uit het jeugdwerk

Het jeugdwerk ligt niet stil. Half september hebben kinderen van de Goede Bron, samen met kinderen van de Sionskerk en Oudshoornse Kerk een startzaterdag meegemaakt. Gezellig buiten spellen doen en knutselen. In oktober was er voor de kinderen een gesprek en uitleg over het avondmaal olv ds. Herma Kamphuis.
De jongeren konden nog een keer rond het vuur een gesprek voeren. Een debat over de stelling: als je gelooft, ben je gelukkiger dan als je niet gelooft. De andere keer hebben we gezellig binnen gezeten en de avond afgesloten met het gezamenlijk popcorngebed.
Wil je aansluiten? Dat kan altijd! Neem contact op via jeugd@ goedebron.nl

Kerkdienst de Bron 18 oktober 9.30 uur

Voorganger ds. Meindert Burema. Met viering van het Heilig Avondmaal. 
Denk er aan u aan te melden voor deze dienst. Het aantal kerkgangers wordt beperkt tot 30. Deze keer kunnen kerkgangers van wie de achternaam begint met L t/m Z zich aanmelden. 

Kerkdienst GHK 18 oktober 10.00 uur

Deze ochtend gaat ds. P. Baane bij ons voor. In deze dienst vieren we op aangepaste wijze de Maaltijd van de Heer. Denk er aan u aan te melden voor deze dienst. Het aantal kerkgangers wordt beperkt tot 30. Deze keer kunnen kerkgangers van wie de achternaam begint met L t/m Z zich aanmelden. 

Gewijzigd beleid rond kerkdiensten

Door de nieuwe coronamaatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt om het aantal kerkgangers per kerkdienst terug te brengen naar maximaal 30 personen. Degenen die een taak hebben in de kerkdienst, denk daarbij aan de voorganger, kosters, ambtsdragers, zanggroep, organist, lector e.a. worden niet meegerekend in dit aantal van 30.
Het moderamen heeft in goed overleg besloten om dit op de volgende manier in goede banen te leiden: Voor a.s. zondag 11 oktober kunnen alleen degenen van wie de achternaam begint met de letter A t/m K (groep 1) zich aanmelden. 
Voor de volgende zondag (18 oktober) kunnen alleen degenen van wie de achternaam begint met de letter L t/m Z (groep 2) zich aanmelden.
De week daarna ( 25 oktober) zijn de mensen van groep 1 weer aan de beurt enzovoort. Dat aanmelden kunt u blijven doen op de manier zoals u dat de afgelopen periode deed via de telefoon of de e-mailadressen die steeds vermeld staan in de zondagsbrief en deze website. 
Namens de kerkenraad, Wim Debets en Dirk Tack 

Aanmeldsysteem kerkdiensten

Voor het bijwonen van de kerkdienst in de Bron (aanvang 9.30 uur) en in de Goede Herderkerk (aanvang 10.00 uur) moet u zich opgeven uiterlijk de voorafgaande vrijdag voor 20.00 uur! Let daarbij op de groepsindeling. U vermeldt uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen.
Aanmelden kan door een email te sturen of telefonisch:
Voor gebouw de Bron:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
Telefoon: 0172-755350: bellen vrijdag tussen 15.00 en 20.00 uur.
Voor gebouw de Goede Herderkerk:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
Telefoon: 06-83590330: bellen vrijdag tussen 15.00 en 20.00 uur.
Voor de dienst in Driehoorne op zondagavond moet u zich aanmelden door vóór zaterdag 12.00 uur door een briefje met naam, huisnummer en telefoonnummer in de brievenbus van mevrouw van Luinen te doen, Uranusstraat 124.
Zonder tegenbericht is de reservering akkoord en bent u zondag welkom.