Aanmeldsysteem kerkdiensten

In de Bron en de Goede herderkerk zijn 60 kerkgangers welkom. Voor het bijwonen van de kerkdienst in de Bron (aanvang 9.30 uur) en in de Goede Herderkerk (aanvang 10.00 uur) moet u zich opgeven uiterlijk de voorafgaande vrijdag voor 20.00 uur! U vermeldt uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen. Zie voor de aanmeldingsgegevens hieronder.
Aanmelden: 
Voor gebouw de Goede Herderkerk: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Telefoon:  0172-445054 (Evert den Hertog) Voor gebouw de Bron: Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Telefoon: 0172-755350: bellen vrijdag tussen 15.00 en 20.00 uur. 
Voor gebouw Driehoorne: voor zaterdag 12.00 uur een briefje met naam, huisnummer en telefoonnummer in de brievenbus van mevrouw van Luinen doen, Uranusstraat 124. 

Zonder tegenbericht is de reservering akkoord en bent u zondag welkom.

Viering de Bron 20 juni 9.30 uur

Voor deze viering kan iedereen zich aanmelden (max 60 personen).
De viering is ook te volgen via het youtube-kanaal van StudioDeBron 
Aanstaande zondag lezen we Psalm 147:1-11 en Lucas 15:1-10.
Het verhaal uit het Lucas evangelie is voor veel mensen een zeer bekend verhaal. Een schaap raakt verdwaald en een munt wordt verloren. Kort daarna lezen we dat er ‘vreugde in de hemel” is, nadat beiden weer worden teruggevonden. Hoe zou dat eruit zien, “vreugde in de hemel”? Kunt u zich daar een voorstelling van maken?
Het schaap is blij weer gevonden te zijn en bij de kudde te horen en met de munt kan weer iets goeds worden gedaan. Maar waarom verdwalen we? Hoe komt het dat we soms de weg niet kunnen vinden?
Dwaalt u zondag met mij mee door het verhaal? Voorganger Ruth Schreuders

Viering GoedeHerderkerk 20 juni 10.00 uur

Voor deze viering kan iedereen zich aanmelden (60 personen). 
De viering is ook live te volgen via kerkdienstgemist GHK
Deze zondag kijken we naar het thema, religie en geweld. Dat doen we naar aanleiding van de lezing uit Genesis 4, het verhaal van Kaïn en Abel. Het is de eerste keer dat er sprake is van geweld in de bijbel.
Hoe komt dat en waarom slaat Kaïn er gelijk op los zodat Abel het niet meer kan navertellen? Wat zegt dat over onszelf? Voorganger ds. Paul van Dijk

Inzameling voedselbank 20 juni de Bron en GHK

We mogen eindelijk weer gaan inzamelen voor de voedselbank op de derde zondag van de maand in beide kerken, de Bron en de Goede Herderkerk! Dus dat is deze maand op 20 juni. Alle houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten, was- en schoonmaakmiddelen zijn weer welkom.
Doneert u liever geld, dan kunt u dit afgeven aan degenen die de producten inzamelen Zij zullen zorgen dat uw financiële donatie ook bij de voedselbank terecht komt. Overmaken kan ook op bankrekeningnummer: NL 79 RABO 0106584464 t.n.v. Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken. Het geld wordt gebruikt voor de aankoop van versproducten, zoals groenten, fruit, kaas, vlees, brood. Hier is de link naar een betaalverzoek om het makkelijker te maken.
Ook zijn donaties welkom voor de bouw van het nieuwe pand. Doneren kan via deze link. 

Rooster kerkdiensten

De kerkdiensten zijn via de livestream in beeld en geluid te volgen:
Livestream van uit de Bron 
Livestream van uit de Goede Herderkerk
 
Tevens kunnen 60 kerkgangers op aanmelding de kerkdienst bezoeken. 

Zondag 20 juni
GHK 10.00 uur: voorganger ds. Paul van Dijk 
de Bron: 9.30 uur: voorganger mevr. R. Schreuders 
Voor het rooster van de vieringen totde zomervakantie: klik hier