Huiskamergesprekken voorjaar 2019

Alle gemeenteleden zijn in januari per brief uitgenodigd voor de huiskamergesprekken over het thema: We geloven dat leven met God zo waardevol is dat we het willen doorgeven aan anderen. 
De gesprekken gaan van start op maandag 18 februari. Op dit moment wordt op grond van uw voorkeuren een definitieve indeling gemaakt. Een aantal huiskamers raken te vol, daar moet in geschoven worden. Als uw 1e voorkeur niet mogelijk is krijgt u daarover bericht. Zonder bericht kunt u uitgaan van de datum (avond/middag) die u als 1e voorkeur hebt aangegeven. Meer info bij Wim Debets email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rondom het levenseinde: de Bron18 februari

Het levenseinde is met het leven gegeven. Het leek het platform van de bloeiers een goed plan om daar eens wat gerichter met elkaar naar te kijken. Er is op dit terrein van alles gaande en meningen schieten als pijlen langs elkaar heen. Maar waar sta je zelf in dit geheel? We hebben in beginsel twee avonden gepland om daar eens verder over na te denken. De tweede avond (18 februari in de Bron, aanvang 20.00 uur) is wat meer praktisch gericht. Dan is het woord aan Carien Ferguson en Meindert Burema. Carien belicht dan een aantal zaken uit haar praktijk als uitvaartverzorger en Meindert een aantal thema`s uit de pastorale praktijk. 

Workshops in de Bron 17 februari

De werkgroep Jeugd is er vooral voor de jeugd, maar wil ook graag generaties verbinden met elkaar. Het is leuk en belangrijk om van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen. Daarom geeft een aantal gemeenteleden workshops. Zij gaan vertellen en laten zien wat hun werk, passie of hobby is. Komt u/ jij ook?
Voor wie? Iedereen tussen de 4 en 100+